Kontakt/medlemskap

Kontakt / medlemskap

Vill du något? Känn dig fri att skicka en rad eller två. Kanske söker du kontakt med någon av oss, undrar över någon konsert eller har förslag på artister vi borde bjuda in. Vad det än gäller, skriv till oss via formuläret på denna sida så hör vi av oss.

 
 
 
 

Kom med oss du också!

 

Du som tycker om sång och musik och som vill ha trevligt i glada vänners lag - kom med i Taubesällskapet Nordosten du också. Vi träffas för visaftnar, allsång, föredrag, julfester, utflykter och annat trevligt och om du själv spelar något musikinstrument så tar du givetvis det - om det är bärbart! Givetvis hänger du på när vår egen orkester Kajbandet spelar.

 

För att bli medlem betalar du enklast in din medlemsavgift till något av våra konton; Plusgirot 491260-6 eller Bankgirot 357-7202. Avgifterna är 200:- för enskild medlem, 300:- för makar eller sambos och 50:- för ungdom upp till 25 år.

 

Ge bort ett medlemskap i Nordosten!

 

Har du tänkt på att ett medlemskap i Taubesällskapet Nordosten kan vara en alldeles utmärkt present eller julklapp till någon vän som du vet gillar Evert Taube, visor, allsång och annat trevligt.

 

Gör din inbetalning till något av våra konton (se ovan) och komplettera med namn och andra personuppgifter genom ett mail eller telefonsamtal så att vi får mottagarens alla uppgifter. Sedan sköter vi resten.

 

Kontakta gärna Bo Sahlén på 060-363 69, 0708-850 280 eller via ett mail till: bo.sahlen@telia.com